Κορονοϊός & Lockdown: τι θα ισχύσει για τις μετακινήσεις από και προς το γραφείο

2020-11-06 20:19

Στα πλαίσια των νέων περιορισμών στις μετακινήσεις, σας ενημερώνω ότι το γραφείο θα λειτουργήσει κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown. Ειδικότερα:

1. Ο ψυχολόγος οφείλει να στείλει μήνυμα SMS ή e-mail στον θεραπευόμενο, στον οποίο θα αναφέρεται η ημέρα και ώρα διεξαγωγής της συνεδρίας, καθώς και τη διεύθυνση του ιδιωτικού γραφείου, όπου θα πραγματοποιηθεί.

2. Ο θεραπευόμενος, πριν μετακινηθεί, θα πρέπει να φροντίσει για τα παρακάτω:

- Να έχει οπωσδήποτε μαζί του το γραπτό μήνυμα SMS ή e-mail που του έχει στείλει ο ψυχολόγος,

- Να έχει στείλει μήνυμα για μεμονωμένη μετακίνηση στο 13033, [SMS - ΕΠΙΛΟΓΗ 1] “Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία".

- Εναλλακτικά του SMS, μπορεί να συμπληρώσει και την έντυπη φόρμα τσεκάροντας την επιλογή Β1.

- Για το χρονικό διάστημα 21.00-05:00, επιτρέπονται οι μετακινήσεις για λόγους υγείας [SMS - ΕΠΙΛΟΓΗ 1] μαζί με το υπάρχον SMS ή email που θα έχει σταλεί από τον ψυχολόγο.

Στο γραφείο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι προβλεπόμενοι κανόνες υγιεινής με συνεχείς απολυμάνσεις, τήρηση αποστάσεων και διαθέσιμα αντισηπτικά. Η χρήση μάσκας από κάθε επισκέπτη είναι υποχρεωτική ως επιπλέον μέτρο προστασίας. Εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά όλες οι διαδικτυακές επιλογές για συνεδρίες εξ' αποστάσεως όπως και πριν. 

Προσέχουμε όλοι στα πλαίσια της ατομικής μας ευθύνης.